Informacje organizacyjne i menu na dzień 6 listopada 2017
Wejście Widzów do sali od 18.30
Powitanie Widzów lampką wina musującego
Menu bufetowe:
Bufet zimny:
Rolada szpinakowa z serkiem i suszonymi pomidorami
Łódeczki z cykorii z fantazją krabów Alaska
Tartinki z razowca z befsztykiem tatarski
Pasztety wykwintne z pieprzem Madagaskar i z gruszką podane w szkle
Galanteria sałatkowa w szkle:
Sałata wiejska w stylu bałkańskim
Mini capresse z pesto
Sałata szwajcarska
Masło pieczywo marynaty
Bufet gorący:
Aksamitny krem z dyni z nutką imbiru
Eskalopki drobiowe w sosie śmietanowo – kurkowym
Rumsztyk awangardowy z karmelizowaną cebulką
Sola w sosie pelatti z jarzynami
Racuszki z dyni z jabłkiem i cynamonem
Ryż smakowy
Gratine z warzyw jesiennych
Woda mineralna
Bufet słodki:
Patera ciast domowych
Kawa/herbata